MOROS Y CRISTIANOS DE VALLDEMOSSA 2017

ASSOCIACIÓ DE MOROS I CRISTIANS DE VALLDEMOSSA

APUNTA’T A LA HISTORIA
FESTES OCTUBRE 2017

DISSABTE 30 DE SETEMBRE:
A les 9’00 hores a “Sa Marina” sortida de la 2ª cursa Trofeu Gori Joan , amb arribada a Son Oleza. Inscripcions a “Sa Marina” mitja hora abans de la sortida. L’organització d’aquesta cursa ha estat possible gracies a la inestimable col•laboració del Grup de Muntanya Es Cairats . Hi haurà premis pels primers classificats de les diferents categories.

DIUMENGE 1 D’OCTUBRE:
A les 9’30 hores, sortida de la plaça Capdevanol de la excursió a sa caseta d’en Gori Joan, a Son Oleza. Hi haurà dos recorreguts un apte per tots els públics i un altre per excursionistes mes experimentats.

DIMARTS 3 D’OCTUBRE:
A les 9’00 hores, a l’escola Nicolau Calafat, presentació per a tots els nins de l’escola del còmic “En Ramonet i els seus 36 homenets” per a tots els nins de l’Escola.

DIVENDRES 6 D’OCTUBRE:
A les 20’00 hores al Palau Rei Sanç (sala de concerts),
Conferencia, a càrrec de Tomàs Vibot Railakari amb el títol “El contacte ètnic al folklore mallorquí: moros i cristians al llegendari de la serra de Tramuntana” i presentació dels personatges de la festa de Moros i Cristians 2017. En acabar aquest acte tots ho celebrarem amb un petit refrigeri.

DISSABTE 7 D’OCTUBRE:
Dia de la Festa Gran!!!
A partir de les 18’30 hores replec dels diferents col•lectius. Els diferents horaris de la representació es podran consultar en programa apart
A les 20’30 hores per a tots els socis, torrada “històrica” a la plaça Bartomeu Estaràs. Penseu quan vengueu a sopar de dur posada sa braçaleta.

MOLT IMPORTANT: L’organització informa que queda prohibit el consum de begudes alcohòliques en tot el recorregut de la festa. També des de l’organització es prega als participants a tenir un comportament responsable sense fer-se mal, ni tampoc, fer mal be el mobiliari públic ni privat.